Voor ongeborenen en baby’s

G_DSC_8004Al vanaf de derde maand van de zwangerschap zijn de zintuigen van de ongeboren baby zo ontwikkeld dat het zelfs al verschillende invloeden en gevoelens zoals: welbevinden of angst ervaren kan.

In de baarmoeder neemt het ongeboren kindje de gedachten en gevoelens van de moeder in zich op.

Eventuele stress van de moeder bemerkt de ongeboren baby vrijwel direct door het samentrekken van de buikwand van de a.s. moeder, waardoor de baby even beklemd wordt. De ongeborene beleeft daardoor een shockmoment. De hersenen produceren onmiddellijk een verbinding tussen het samengedrukt worden en de prikkels van buitenaf. Deze verbinding wordt in de hersenen en in de cellen als patroon opgeslagen. Treedt, op een later tijdstip na de geboorte, een soortgelijke situatie op, dan wordt vanuit de hersenen deze verbinding opgeroepen.

Voor de aanstaande moeder en vader is het van cruciaal belang, dat zij zich bewust zijn, dat zij hun ongeboren baby zowel positief als negatief kunnen beïnvloeden. Negatieve gedachten en gevoelens kunnen de baby na de geboorte belasten. Zo kunnen positieve gedachten en gevoelens juist bevordelijk zijn voor de ontwikkeling van de baby.

Door de helingsenergie van de Geestelijke Oprichting worden lichaam, ziel en geest weer in evenwicht en harmonie gebracht. De Geestelijke Oprichting  wordt ook aanbevolen voor de aanstaande ouders. Hoe eerder baby’s en jonge kinderen geholpen worden, hoe beter problemen voorkomen kunnen worden.