Dierbehandelingen

DIERBEHANDELING

Dieren zijn onze zielsverwanten, gevoelig en sensitief voor hun omgeving. Zij tonen vaak symptomen van hun eigenaar en daardoor zijn zij vaak ook een afspiegeling van het gezin. Daarom is het raadzaam, dat de dierbezitter mee behandeld wordt, zodat het voor iedereen een omvangrijk resultaat geeft. Een goed voorbeeld hiervan is ruiter en paard.

Door de geestelijk oprichting worden ook de dieren weer vrij van lasten en verkeerde opgelegde patronen. Zij worden door het individuele helingsproces niet alleen lichamelijk gereinigd en gesterkt, maar ook psychisch. Net zoals bij ons mensen worden blokkades bevrijd en de stroom van levensenergie wordt weer hersteld.

Ook bij dieren is de geestelijke oprichting uniek en hoeft niet te worden herhaald. De behandeling van dieren wordt meestal door mij van een afstand doorgevoerd.

Hiervoor stuurt u per email of per post een foto van uw dier met zijn/haar naam, uw adres, telefoonnummer, en ook uw mobiele nummer. Zodra ik de gegevens heb ontvangen, meld ik me om een afspraak te maken.

Bild0004                                           ruiter en paard