Harmonisering en clearing van leef- en werkruimte

 Harmonisering en clearing van leef- en werkruimte

huisje

Uw huiselijke omgeving of andere ruimten, die voor u belangrijk zijn, kunnen veranderd worden in een krachtplek.

Na de geestelijke oprichting interesseren mensen zich vaak voor verdere heilzame veranderingen. Zij voelen zich na de geestelijke oprichting goed en beginnen bewuster te worden met betrekking tot hun omgeving en tot wat hun werkelijk goed doet. Eén van de belangrijkste aspecten voor nog meer welzijn en levenskwaliteit is de harmonisering en clearing van de eigen leef- en werkplek. Door de omgeving waar zij wonen en werken te veranderen in een krachtplek, kunnen zij nog meer levenskwaliteit in hun dagelijks leven integreren.

Dagelijks en overal staan wij bloot aan schadelijke energieën, – stoffen en – stralingen, die voortdurend toenemen en ons beschadigen. Mobiel- en computerstraling, radiogolven, microgolfstraling, draadloze telefoons en andere hoogfrequente elektromagnetische velden zijn voorbeelden die ons dagelijks belasten. Ook schadelijke stoffen in kleding, voedingsmiddelen en medicamenten werken permanent door op ons eigen energieveld. Zij belasten daarmee ons immuunsysteem en maken ons kwetsbaar voor o.a.: slaapstoornissen, allergieën, migraine, hart – en vaatziekten, tumoren.

Door het spirituele werk aan de leefruimte wordt een verandering van energieën, die belastend op de mens kunnen inwerken, bewerkt. De gehele ruimte, werkplek, auto en mobiele telefoon worden in het krachtveld meegenomen. Alle aanwezige mensen, inclusief de huisdieren worden in het krachtveld meegenomen, de trilling wordt verhoogd, de gemanifesteerde energieën van gedachten, gebeurtenissen, die in de ruimte hangen worden gereinigd en geharmoniseerd. Ook de substantie van bouwmaterialen, als ook milieu-invloeden, elektrosmog, wateraders en mogelijke stralen worden getransformeerd.

Uw leefruimte en werkplek worden veranderd in een krachtplek. Deze behandeling voer ik van een afstand door.

Praktische voorbereiding:

Stuur een foto (buitenopname) van het huis, appartement, of de werkplek per post of email. Inclusief uw adres en telefoonnummer en kenteken van de auto(s). ook de auto(s) en mobiele telefoons worden namelijk ook ontstraald en ontstoord. Zodra ik dit ontvangen hebt, maak ik met u een afspraak. De bedoeling is dat u gedurende de behandeling thuis bent.

Deze behandeling is uniek en hoeft niet te worden herhaald.

windmolens                huizen2

Voor de harmonisering kunt u bijgevoegd formulier invullen en samen met een foto van het huis of appartement(buitenopname) of werkplek naar mij sturen. Dit kan uiteraard ook per mail.

Formulier